رشد و ارتقای توانمندی ها و استعدادهای انسانی در بستری امن و پویا با نگاه سبک زندگی توحیدی

rahbar3
جستجو برای:
  • مجتمع
    • دبستان
      • صفحه دبستان تکریم در پیام‌رسان بله
      • صفحه دبستان تکریم در پیام‌رسان واتس اپ
    • دبیرستان
  • رویدادها
    • اخبار دبستان
    • اخبار دبیرستان
    • اخبار مجتمع
  • درباره ما
  • تماس با ما
    • اطلاعات تماس
    • همکاری با ما
    • نقادی و اصلاح
  • ورود به میز کار
    • ورود دانش آموز
    • ورود کادر
  • پیش ثبت نام
  • 02122213300 - 02122678100
  • Takrim1.school@gmail.com
  • لیست علاقه‌مندی‌ها
مجتمع دخترانه تکریم
  • مجتمع
    • دبستان
      • صفحه دبستان تکریم در پیام‌رسان بله
      • صفحه دبستان تکریم در پیام‌رسان واتس اپ
    • دبیرستان
  • رویدادها
    • اخبار دبستان
    • اخبار دبیرستان
    • اخبار مجتمع
  • درباره ما
  • تماس با ما
    • اطلاعات تماس
    • همکاری با ما
    • نقادی و اصلاح
  • ورود به میز کار
    • ورود دانش آموز
    • ورود کادر
  • پیش ثبت نام

زبان انگلیسی

زبان انگلیسی زبان بیگانه نیست؛ زبان مشترک مردم دنیاست.

English is not”alien” language,it is the common language among people around world

جوامع بشری از ابتدا تاکنون برای برقراری ارتباط با یکدیگر از ابزارهای متعددی استفاده می کرده اند که در این میان زبان تنها وسیله ای است که می توان از طریق آن پیچیده ترین مفاهیم را به شکلی ساده و کامل انقال داد، اما نکته ای که در اینجا به ذهن خطور می کند این است که مردم سراسر این کره خاکی با زبان های مختلفی با هم صحبت می کنند و این موضوع خود برقراری ارتباط میان جوامع مختلف را مشکل می سازد.

پس باید زبانی مشترک در سراسر دنیا وجود داشه باشد ا مردم برای برقراری ارتباط با یکدیگر از آن استفاده کنند در طی سالیان اخیر بنا به دلایل مختلف زبان انگلیسی بدین منظور برگزیده شده و امروز در فعالی های مختلف به عنوان ابزار اصلی انتقال مفاهیم به کار گرفته می شود.از این رو اهمیت یادگیری زبان انگلیسی در جهان کنونی بر هیچ کس پوشیده نیست و روز به روز نیز با گسترش ارتباطات بین جوامع مختلف بر اهمیت آن افزوده می شود.

کودک و زبان انگلیسی

کودک و زبان انگلیسی

در سال اول زندگی،کودک به جز گریه روش ارباطی دیگری نمی شناسد. چند سال بعدی هم والدین با شیرین زبانی کودک و این که او هر بار چه کلمه جدیدی را یاد گرفته است، سرگرمند.

اما بعد از این مدت بعضی از پدر و مادرها می خواهند که به کودکشان زبان دیگری یاد بدهند. و ما اکنون این موضوع را به شکل یک ضرورت می شناسیم.

از ابتدای دهه 90 با مطرح شدن موضوع دهکده جهانی و زبان بین املی و البته نتیجه ی تحقیقات بعضی دانشمندان آموزش زبان دوم رنگ و بوی جدی تری به خوود گرفته است.

تحقیقات نشان داده بچه هایی که زبان دوم یاد می گیرند، هوش اجتماعی بالاتری دارند.

اما واقعا از چه سالی باید آموزش زبان به کودکان را شروع کرد؟

بسیاری از کارشناسان بر این باورند هر چه زبان دوم در سنین پایین تری به کودک آموزش داده شود احتمال این که کودک در سالهای بعد در یادگیری این زبان موفق تر باشد، بیشتر است. در سال 1996 یک مقاله در روزنامه نیویورک منتشر شد که نتایج یک تحقیق را بررسی می کرد. این تحقیق نشان داد کودک نه تنها با یادگیی زبان، برخورد اجتماعی اش قویت می شود و در ارتباط با دیگر بچه ها موفق تر عمل می کند، بلکه این مسئله می تواند باعث پیشرفت عملکرد کلی کودک در بقیه دروس در مدرسه نیز بشود. در مدارس یکی از کشورهای غیرانگلیسی زبان، کودکانی که بیش از 4 سال به یادگیری زبان دوم (اغلب زبان انگلیسی) پرداخته بودند نسبت به بچه هایی که زمان کمتری آن زبان را آموزش دیده بودند یا اصلا زبان دومی را یاد نگرفته بودند، در امتحان جامع و تست های مورد نظر تحقیق نتایج بهتری کسب کردند. طبق این تحقیق بچه هایی که زبان دوم یاد گرفته بودند حتی از بچه هایی که به یادگیری ریاضی پرداخته بودند هم موفق تر عمل کرده بودند.

نتایج بررسی های متخصصان آموزش کودک نشان داده است کودکانی که زبان دوم می آموزند در حل مسائل پیچیده خلاقیت و تبحر بیشتری دارند.

بررسی های بروک لمبرت و تاکر، در سال 1974 نشان داده است بچه هایی که توانایی یاد گرفتن بیش از یک زبان را دارند هوش بالاتری دارند. لمبرت این طور استدلال می کند که شاید یادگیری زبان دوم و زبان های بیشتر باث پیشرفت توانایی ذهنی و قوه درک فرد شده است.

ورزش و زبان انگلیسی

ورزش و زبان انگلیسی

Stat the exercise with love.

ورزش را با عشق آغاز کنید.

این واقعیت که بهترین شیوه یادگیری هر زبانی نزدیک ترین روش به شیوه یادگیری زبان مادری می باشد را نمی توان انکار کرد. یعنی تقویت مهارت های چهارگانه: شنیدن، بیان، خواندن و نوشتن. اگر زبان آموز به همین ترتیب طبیعی، زبان دوم خود را فرا گیرد، بی شک به راحتی و سریع به نتیجه دلخواه خواهد رسید.به این منظور سعی شده است از به کارگیری لغات ضروری و جالب در ساعت ورزش که می تواند موقعیتیمناسب و دلخواه را برای تقویت شنیداری و بیان أانش آموزان ایجاد کند، بهره وری شود. با توجه به سطح بندی دانش آموزان لغاتی نظیر

بکشید: Stretch

منعطف باشید:  Be Flexible

کمرتان را بچرخانید: twist your waist

پل بزنید:  make a bridge

دراز بکشید:  Lie down

از طناب استفاده کنید:   Use rope

بپرید: Jump

گام به گام:Step by Step

 

ورزش چیزی است که انسان را شاداب می کند.

Sport is what makes people happy.

اهداف و راهکارها

اهداف و راهکارها

هدف از آموزش زبان انگلیس به کودکان

امروزه با پیشرفت روزافزون روابط کشورها و ایجاد دهکده پهناور جهانی توسط اینترنت و شبکه های اجتماعی، گریز از زبان انگلیسی تقریبا ناممکن است. دانستن زبان انگلیسی به منظور دسترسی گسترده به منابع علمی و فرهنگی، شناخت بیشتری از تجربیات و دانش دیگر ملل در اختیار زبان آموزان قرار می دهد و چه بهتر که این آموزش از سنین پایین در حالیکه ذهن کودکان از لحاظ فیزیولوژیکی بیشترین آمادگی را برای پذیرش یادگیری دارد، انجام پذیرد.

سن مناسب یادگیری زبان انگلیسی

یادگیری زبان در هر سنی سودمند است و آموزش زبان دوم در همه سنین می تواند اتفاق بیافتد اما، بهترین زمان قبل از 7 تا 8 سالگی است و بعد از این سنین معمولا آموزش زباان دوم نیازمند زمان بیشتری است. هرچه کودک زودتر با زبان دوم آشنا شود، شانس بیشتری برای دستیابی به مهارت های کسب زبان دوم خواهد داشت. بررسی ها نشان داده است اگر کودک در سن زبان آموزی یعنی قبل از 7 تا 8 سالگی زبان دوم را بیاموزد، مهارت بهتری در تکلم زبان دوم و لهجه خواهد داشت.

فواید دانستن زبان دوم

دانستن زبان دوم علاوه برآنکه به کودکان در ارتباط بهتر کمک می کند، به موفقیت آنها در برنامه های مدرسه و مهارت های حل مسئله نیز کمک خواهد کرد. این زبان آموزان درک عمیق تری از فرهنگ خود و همچنین فرهنگ زبانی که در آن مسلط شده اند، دارند.همچنین این افراد در رقابت های شغلی برای کسب مشاغل بهتر و ارتباط های بین المللی موفق تر خواهند بود و در نتیجه در عرصه جهانی از سطح آگاهی بیشتری بهره خواهند برد.

ا- ترفند بزنید و با آنها همبازی شوید!

کودکان در هر فرصتی از شلوغ کاری استقبال می کنند. آنها عاشق کارهای دستی از قبیل بریدن و چسباندن و رنگ کردن و … هستند.این فرصت را به آنها بدهید، اما به انگلیسی. استفاده از لغات و افعال انگلیسی در حین انجام این فعالیتهای لذت بخش بسیار موثر خواهد بود.

برای مثال لغات چسب، قیچی، کاغذ، قیچی کردن، چسباندن، و نقاشی کردن.

Glue,scissor,paper,cut,stick,paint

2- شعرهای انگلیسی را با هم زمزمه کنید.

انتخاب هوشمندانه ی شعرهای کوتاه انگلیسی که مفهومی و آموزنده هستند در پیشرفت مهارتهای شنیداری و بیان کودکان نقش مهمی را ایفا می کنند.

If you are tried and you feel it, sleep, sleep…

If you are hungry and you feel it, eat, eat

3- گر صبر کنید ز کودک مترجم سازید!

صبوری پیشه کنید تا مغز او رمزگشایی و الگویابی کند. اگر اشتباه می کند یا اینکه یک اشتباه را چندین بار تکرار می کند، عصبی نشوید. فرآیند زبان آموزی و تولید عبارات بی نقص معمولاً پس از یک دوره طولانی گوش کردن و فکر کردن به ثمر می رسد.

4- خواندن کتاب قصه های انگلیسی مصور

قصه و به ویژه قصه ی شب از خاطرات خوش هر انسانیست. شیوه نگارش چنین کتابهایی بسیار برنامه ریزی شده است و هر صفحه مصور با تکرار لغات موزون می تواند در ذهن کودکان حس خوبی را ایجاد کند.

زبان انگلیسی در دبستان تکریم

زبان انگلیسی در دبستان تکریم

درس هایی که در طول سفر ، فرا می گیریم مطمئنا ارزشمند تر از خود مقصد است.

هدف نهایی ما پرورش زبان آموزانیست که در مسیر یادگیری همه مهارتهای زبان انگلیسی هوشمندانه ، خلاقانه و پویا عمل کنند و از تمامی مهارتها به شکل همزمان یهره مند شوند. آموزش تک بعدی مهارت ها در زیان انگلیسی در ظهر به طور موقت موفقیت آمیز می نمایند اما متاسفانه میتواند در آینده موجب نارسایی در یادگیری سایر مهارتها گردد.

الهی…

چون به تو بنگریم شاهیم و تاج بر سر و چون بخود بنگریم خاکیم از خاک کمتر

در مسیر این سفر تو گلان باغمان را پشتیبان باش و ما را موفق بذار.

آمین

دپارتمان آموزش زبان انگلیسی تکریم

سیستم آموزشی

عموما براساس تقویت هوشهای چندگانه و همچنین آموزش مهارت های چهارگانه “شنیداری” ، “گفتاری” ، “نوشتاری” ، “خوانداری” و “درکمطلب” برنامه ریزی شده اند که توجه ویژه اینیز به گرامر دارند.

در تطابق با سیستم آموزش استاندار جهانی ، پرورش این مهارت ها در مدرسه ابتدایی با توجه بهسن و سطح زبان آموزان از آموزش های بسیاری ساده شروع شده و به تدریج در فضای آموزشی پر رنگ تر و گسترده تر می شوند. بدینمعنی که به مرور گذراندن سال های آموزش ابتدایی ، مجموعه متنوعی از کتاب ها ،تصاویر زیبا ، داستانها، شعرها ، آهنگ ها ، بازی های متنوع ، تمرین ها ، فعالیت های رایانه ای و ساخت دست سازه های بسیار جالب به کودکان کمک می کنند که با بهره گیری از متدهای شناختی دریچه زیبایی به سوی فراگیری بهتر زبان انگلیسی به روی آنان گشوده شود . براساس نظریه هوش های چندگانه:

 

1-هوش تصویری-فضایی

عبارتست از لذت بردن از خواندن و نوشتن ، مهارت در درست کردن پازل ، مهارت در تفسیر عکس ،گراف و نمودار ، لذت بردن از رسم ، نقاشی و هنرهای تجسمی ، تشخیص راحت الگو

عزیزان زبان آموز ، هنگام خواندن .ن.شتن مت.ن به زبان انگلیسی و تفسیر پوستر های هر درس و کشیدن نقاشی ها و انجام پازل ها و ساخت پروژه های هدفمند به این موارد مهم دست می یابند.

2-هوش کلامی-زبانی

عبارتست از،مهارت در به یادآوردن اطلاعات نوشته یا گفته شده،لذت بردن از خواندن و نوشتن ،مهارت در مباحثه یا صحبت های متقاعد کننده ،توانایی در توضیح دادن مسائل ، استفاده از شوخ طبعی به هنگام بیان داستان ها ،مهارت استفاده از کلمات در زبان انگلیسی و نویسندگی در زبان آموزان به خوبی می تواند به هنگام نوشتن و حرف زدن به آنها کمک کند.نو نهالان در این سیستم در نوشتن داستان ، به خاطر سپردن اطلاعات و خواندن متون مهارت کسب می کنند.

3-هوش منطقی-ریاضی

زبان آموزان مفهوم اعداد و نوشتن آنها با ارقام و حروف را به شکل کامل و استاندارد فرا می گیرند و در سطوح بالاتر سیستم با مفاهیم اعمال اصلی ریاضی در زبان انگلیسی آشنا می شوند.

4-هوش هیجانی و هوش درون فردی

هوش هیجانی یعنی توانایی مهار عواطف و تعادل برقرار کردن بین احساسات و منطق به طوری که ما را به حداکثر خوشبختی برساند.هوش هیجانی همان توانایی شناخت درک و تنظیم هیجان ها و استفاده از آنها در زندگی است.

در هر درس کتاب ، قسمتی به نام values به زبان آموزان آموخته میشود که در کنار تقویت مهارت گفتاری آنها را با ارزش های گوناگون زندگی به زبان انگلیسی آشنا کرده و وادار به صحبت کردن در مورد موضوعات مربوطه می نماید. در این فرآیند عزیزان ما از کندوکاو کردن روابط خود با دیگران و بر آورده توانایی های فردی خود و تجزیه و تحلیل نظریه ها و ایده ها به زبان انگلیسی لذت می برند.

5-هوش موسیقیایی

کسانی که هوش موسیقیایی بالایی دارند در فکر کردن به الگو ها ، ریتم ها و صداها قوی هستند.این افراد از موسیقی لذت می برند و معمولا در نواختن سازهای موسیقی و آهنگسازی مهارت دارند.

در ابتدای هر درس و همچنین در سایر قسمتهای درس شعرهایی با ملودی های بسیار زیبا که مرتبط با موضوع درس می باشند توسط سیستم صوتی کلاسها پخش می گردند که پس از تمرین و تکرار توسط دانش آموزان اجرا میشوند، این امر علاوه بر اینکه مهارتهای شنیداری و گفتاری دانش آموزان را تقویت می کند بلکه توانایی به خاطر سپردن آهنگ ها و ملودی ها و لذت بردن از آوازخوانی را موجب می گردد.

6-هوش میان فردی

عبارتست از مهارت ارتباط برقرار کردن و درک دیگران.کسانی که هوش میان فردی بالایی دارند در تعامل با دیگران و درک آن ها قوی هستند.این افراد در سنجش هیجانات ،انگیزه ها،تمایلات و منظور کسانی که دور و برشان هستند مهارت دارند.عزیزان ما در هنگام انجام کار های گروهی مانند شرکت در پرسش های گروهی ، ساخت گروهی دست سازه ها،اجرای نمایش ها و یا اجرای شعرهای دست جمعی، می توانند در برقراری ارتباطات کلامی و غیر کلامی ،ایجاد روابط مثیت؛ راه حل برای مشکلات احتمالی در گروهها توانایی و مهارت کسب نمایند.

7-هوش اندامی-جنبشی

عبارتست از کنترل حرکات ، در کسانی که هوش اندامی-جنبشی بالایی دارند و در حرکت های بدنی ، انجام عملیات و کنترل فیزیکی قوی هستند. این افراد در هماهنگ سازی چشم و دست مهارت دارند و افراد چالاک و تردستی هستند.

در سیستم آموزش زبان در تکریم،اوقاتی از کلاسها به حضور در طبیعت و انجام حرکات بدنی و در عین حال تقویت مهارتهای گفتاری و شنیداری در این زمینه اختصاص می یابد.

همچنین در جهت لذت بردن از ساختن سازه ها با دست و همچنین هماهنگی فیزیکی عالی برای به خاطر سپردن چیزها از طریق انجام دادن آن ها به جای گوش کردن یا دیدن ف پخش ساخت projects در هر درس اجرا می گردد.

8-هوش طبیعت گرایی

یعنی توانایی یافتن الگو ها و روابطی که با طبیعت وجود ارد به گفته گاردنر، کسانی که دارای هوش طبیعت گرایی بالایی هستند، سازگاری بیشتری با طبیعت دارند و معمولا به پرورش ، کشف محیط و یادگیری درباره موجودات علاقه مندند.این افراد به سرعت از جزئی ترین تغییرات در محیط شان آگاه می شوند.

اختصاص بسیاری از دروس سیستم به موضاعاتی از قبیل زیست شناسی و جانور شناسی به زبان انگلیسی علاقه مند می نماید.

هدف از آموزش زبان انگلیسی به کودکان

امروزه با پیشرفت روز افزون روابط کشور ها و ایجاد دهکده پهناور جهانی توسط اینترنت و شبکه های اجتماعی ، گریز از زبان انگلیسی تقریبا ناممکن است.دانستن زبان انگلیسی به منظور دسترسی گسترده به منابع علمی و فرهنگی ، شناخت بیشتری از تجربیات و دانش دیگر ملل در اختیار زبان آموزان قرار میدهد و چه بهتر که در این آموزش از سنین پایین درحالیکه ذهن کودکان از لحاظ فیزیولوزی بیشترین آمادگی را برای پذیرش یادگیری دارد،انجام پذیرد.

  • عکس
  • فیلم

عکس

Colors,shapes :پیش دبستان

Science:Food Pyramid

ele-zabanheram

فیلم

Geography: Continents and Oceans

مرورگر شما از HTML5 پشتیبانی نمی کند.

Geography: Continents and Oceans

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

جستجو برای:

آخرین اخبار...

  • برگزاری همایش دستاوردهای دانش آموزی سال 1403-140417 اردیبهشت 1404
  • اردوی مادر دختری17 اردیبهشت 1404
  • معلم، تو آغاز فصل روشنایی…13 اردیبهشت 1404
  • روز دختر در دبیرستان تکریم10 اردیبهشت 1404
  • جلسات هدایت تحصیلی پایه نهم6 اردیبهشت 1404
  • تجربه کلاس درس در دل طبیعت30 فروردین 1404
  • برگزاری دومین آزمون ورودی سال تحصیلی 1404-140523 فروردین 1404
  • جشن رنگ ها در حیاط مدرسه20 فروردین 1404
  • هر لبخند، یک آجر19 فروردین 1404
  • ضیافت افطاری دبیرستان تکریم27 اسفند 1403
  • عطر رمضان در دبستان تکریم25 اسفند 1403
  • گفتمان گرم مادر و معلم18 اسفند 1403
  • تجربه ای از خلاقیت و همراهی! میز مهارتی پدران4 اسفند 1403
  • آغاز یک عهد شیرین؛ جشن عبادت کلاس سومی های تکریم29 بهمن 1403
  • دهه فجر در دبیرستان تکریم28 بهمن 1403
مجتمع دخترانه تکریم
  • تهران، خیابان شریعتی، ابتدای بلوار صبا، خیابان فاطمیه، کوچه گودرزی، انتهای کوچه حامدی، پلاک ۲۴، مجتمع آموزشی دخترانه تکریم
  • دبیرستان: 02122213300
  • دبستان: 02122678100
  • Takrim1.school@gmail.com

صفحه دبستان تکریم در بله
صفحه دبستان تکریم در واتس اپ

اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی
ارسال به ایمیل
https://takrimsch.com/?p=3576

اطلاعیه های دبستان

جدول جلسات
22 آذر 1402

جدول جلسات

ساعات تماس اولیا با معلمان
17 مهر 1402

ساعات تماس اولیا با معلمان

قوانین حضور دانش آموزان در مدرسه
8 مهر 1402

قوانین حضور دانش آموزان در مدرسه

مراحل احراز محل سکونت
17 تیر 1402

مراحل احراز محل سکونت

اطلاعیه های دبیرستان

مراحل احراز محل سکونت
14 تیر 1402

مراحل احراز محل سکونت

مرورگر شما از HTML5 پشتیبانی نمی کند.