پیش ثبت نام دبستان آغاز شد
آیین نامه ثبت نام
از نگاه ما همه انسان ها توانمند هستند، فقط به بستری نیاز دارند تا این توانمندی ها را کشف کنند و ظهور دهند. مدرسه همان بستر است، فرقی نمیکند دانش آموز باشی یا معلم، شرایط فراهم است تا خود را پیدا کنی
…. خوشحالیم که با دانشآموزان دوشادوش هم در مسیر رشد قدم برمیداریم ….
می خواهیم در فضایی سالم و زیبا، محیطی امن و آرام، سرشار از احترام متقابل و دوستی های پاک با تکیه بر کرامت انسانی در کنار هم درست زندگی کردن را بیاموزیم به این منظور برای آشنایی هر چه بیشتر با مدرسه ی شناختی و اهداف آن لطفاً متن زیر را با دقت مطالعه فرمایید:
از آنجا که تقویت حس زیبایی شناسی، خداجویی و تحکیم شخصیت اخلاقی، هدف و اساس تعلیم و تربیت تلقی می شود ، بررسی ماهیت ارزش های اعتقادی و مذهبی و ارتباط آن با تعلیم و تربیت امری ضروری به نظر می رسد.
مدرسه تکریم ، مدرسهای است دانشآموزمحور که نقش معلم، مدیر و مربی در آن، تسهیل رشد ذهنی، بدنی و یادگیری دانش آموز از طریق فراهم آوردن شرایطی است، که دانش آموز بر اساس انگیزه های درونی خویش و از طریق فرایندهای «خودمدیریتی » «خود کنترلی » «خودپایشی » « خودارزیابی » به یادگیری های معنا دار دست یابد .
مهم ترین اهداف ما در مجتمع دخترانه تکریم :
پرورش انسان های عمیق، اصیل از نظر معرفت دینی
پرورش انسان های خودشناس، مستقل، انتقاد پذیر و برخوردار از اعتماد به نفس بالا
پرورش انسان های معتقد به کار جمعی، منعطف ، بردبار و متعهد به کار
پرورش انسان های فرهیخته، فعال ، بانشاط
پرورش انسان خردمند مولد
بسیار خرسندیم از اینکه شما اولیای گرامی را به عنوان همراهان تکریم در کنار خود می بینیم، اطمینان داریم که برای انتخاب این مدرسه دلایل محکمی دارید و از این انتخاب شما برخود میبالیم . قبل از تصمیم نهایی برای انتخاب دخترمان و به دلیل اهمیت همراهی شما با سیاست های مدرسه لطفا به موارد زیر توجه نمایید:
1)
جلسات تربیتی اولیا :
به دلیل تغییرات سبک زندگی، شیوه های فرزندپروری در هر خانواده متأثر از عوامل گوناگون است و در همه خانوادهها یکسان نیست. در این میان لازمه حرکت فرزندان ما در سیستم تکریم سبک خاصی از فرزندپروری بر مبنای قرآن و معارف و استناد به روانشناسی روز است که از طریق اساتید این مرکز در قالب جلسات تربیتی مادران و جلسات فرزندپروری پدران به تدریج به خانواده ها ارائه می شود. بدیهی است خانواده هایی که در این جلسات شرکت منظم ندارند از این سیاستها بیخبر خواهند بود و آثار سوء این بیخبری از جمله تضاد تربیتی خانه و مدرسه و … مستقیماً متوجه فرزندان عزیزمان است. پس طبیعی است که در همین ابتدای کار از خانواده محترم بخواهیم که نسبت به شرکت در جلسات تربیتی متعهد باشند.( در قالب جدول جلسات ارائه خواهد شد)
3)
فرزندان ما فرشته نیستند:
هیچ یک از ما مصون از خطا نيستیم. انسانهای جایزالخطایی هستیم که اختیار داریم. به ما انتخابهای گوناگون داده شده است تا داراییهای فطری خود را پیدا کنیم. گاهی درست انتخاب می کنیم و به پیش میرویم و گاهی اشتباه میکنیم. فرزندان هم مانند ما هستند. پس در اشتباهاتش کنارشان هستیم تا راهشان را پیدا کنند و مقابلشان نمیایستیم که فرو بریزند و متوقف شوند. از شما نیز چنین انتظاری داریم.
5)
یادگیری علوم یک هدف میانی مهم:
مدرسه تكريم یک مدرسه تربیت محور بر اساس فطرت و خودشناسی است. یادگیری مهارتها و علوم پایه به صورت جدی و در سطح بالا به عنوان یک هدف میانی، ابزار و بستر مهمی برای رشد و بالندگی دانش آموزان در راستای خودباوری و خودشناسی به حساب می آید که لازم است به صورت جدی به آن پرداخته شود. اولیا و دانش آموزان و همه کادر دبستان بر این موضوع پایبند هستند.
7)
دروس مکمل :
مدرسه تكريم همه ابعاد یک انسان را در نظر دارد و برای آن برنامه ريزي کرده، هدف از برنامه های مختلف ایجاد یک فضای با نشاط و پر انرژی برای شناسایی توانمندیهای دانش آموزان است؛ بستری که دانش آموز در عین نشاط از خلال انجام یک فعالیت، ابعاد مختلف وجود خود را میشناسد.
در خلال اين فعاليت ها بر روي نيازهاي مختلف دانش آموزان از جمله، توجه و تمركز، دست ورزي، روابط بين فردي، كارگروهي، ارتباط مؤثر و … تمركز خواهد شد و نتیجه این مهارتها به گونهای تعریف شده که فکر و ذهن فرزندمان را معطوف خود سازد .
لذا از دروس، هنر های تخصصی، ورزش و تغذیه سالم، زبان انگليسي و عربي، مونته سوری و… استفاده می کنیم.
2)
پرونده مشاوره :
یکی از مهمترین تمایزات تکریم مشاهده و توجه به تفاوت های فردی همه دانش آموزان است. تلاش می کنیم در بستری به نام پرونده مشاوره به عزيزانمان كمك كنيم تا در بسترها و شرايط مختلف توانمنديها و استعدادهايشان و موانع رشد این توانمندیها یعنی همان نيازهاي خود را بهتر و بيشتر بشناسند، در این راستا جلساتی هم با خود دانشآموزان و هم با پدران و مادران عزیز برای رشد دخترانمان خواهیم داشت.
لذا شرکت در روند پرونده مشاوره از وظایف مهم پدران و مادران مدرسه تکریم است
4)
رشد معنوي :
تكريم عقيده دارد كه قبل از اين كه دين را با فروعات به دانش آموز بشناسانيم، بهتر است خدا را به او معرفي كنيم تا او را دوست بدارد. لذا پرستش و تبعيت از آن خداي دوست داشتني كار دشواري نخواهد بود. از آنجا كه فطرت دختران ما در دبستان بسيار به مبدأ نزديك و تقريباً دست نخورده است، خود به خود تمايل به پرستش در اين عزيزان موج ميزند.
در تكريم به موازات معرفي اصول دين به دانش آموزان و تقويت عشق معنوي، بر روي پايبندي به فروع دين هم كار خواهد شد؛ چرا كه فروع دين و ضروريات آن ابزاري براي رشد معنوي تمامي انسانهاست و واجبات دين نه از جانبِ ما كه از جانب خداوند وضع شده است، بنابراين تكريم نيز به اين واجبات پايبند است و خانوادههايي مي توانند در مسير رشد فرزندانشان با مدرسه همراه باشند كه آنان نيز به شريعت پايبند باشند.
مدرسه خود را موظف ميداند كه پس از تبيين واجبات، بسترهاي مناسب براي انجام آن را نيز فراهم سازد. بدیهی است مدرسهي تكريم، بستر مناسبي براي رشد دانش آموزاني که خانواده هاي آنها مقيد به شريعت نيستند، نخواهد بود به دليل تضاد تربيتي كه دانشآموز در مدرسه و خانواده خواهد ديد و از اين تضاد دچار آسيب خواهد شد.
در ادامه مواردي را كه شامل اين تضادها ميشود، نام خواهيم برد.
پوشش و حجاب:
به عنوان مثال حجاب در مدرسه، همان چارچوب شرع است (بدون پيدايي مو)، لذا انتظار میرود مادران تكريم همواره داري پوشش مناسب و حجاب كامل باشند و در محيط مدرسه نيز با پوششي متناسب با اين محيط فرهنگي حضور یابند که جزئیات آن شامل روسری يا مقنعه (پوشيده)، مانتوی بلند و جلو بسته، نداشتن آرایش و لاک، پوشیدن جوراب و شلوار بلند میباشد.
حيوان خانگي:
تكريم بر اين باور است كه خانه محل مناسبی برای نگهداری حیوان نیست چرا كه محل زندگی حیوانات در محیطی خارج از فضای مسکونی است و با محصور کردن حیونات آنها را از محیط اصلی خود دور میکنیم. وابستگی که بین انسان و حیوان پیش می آید به مرور روی سیر فطری دانش اموز تأثیر منفی خواهد داشت. بنابراین اولیای تکریم حیوان خانگی (سگ و گربه) ندارند.
پايندي به نظام جمهوري اسلامي:
تكريم و اولياء آن پايند به نظام جمهوري اسلامي هستند و بنابراين خود را ملزم ميداند كه در بستر مناسبت هاي ملي، فعاليتهايي مبتني بر حفظ ارزش های انقلاب طراحي كند و توانمنديها و نياز دانش آموزان را در اين بستر نيز رشد دهند.
دیدگاهتان را بنویسید